IctforfuN

It’s in the shelter of eachother that everything lives

Vandaag (20-11-14) is het 25 jarig bestaan van het Internationale Verdrag voor de Rechten van het Kind, aangenomen op 20 november 1989 te New York

 

Fighting Back From Disorder,

an fight for human right

Version 1.0 TBS Edition

 

Terms Of Service

Privacy policy

 

Click on the play button below to play this game!

FBFD is an sciencefiction game made by RD Games about the story of Aggression4Fun.

It's 1 Jan 2020 A.D. and all separated psychotic and crazy persons attacks the authority's because every fool must be killed because the exploitation from the society.

It's your mission to fight back to the authority's and set people free...

It's an non-profit & activism game by RD Games and Aggression4Fun

NL:

FBFD is een sciencefiction spel gemaakt door RD Games over het verhaal van Aggression4Fun.

Het is 1 Jan 2020 na Christus en alle afgezonderde en gesepareerde psychotische mensen met een verstandelijke beperking vallen het gezag van het instituut aan omdat iedere dwaas vermoord moet worden vanwege de uitbuiting van de samenleving.

Nu echter is 50 procent van die mensen niet geestelijk gestoord maar hebben een vorm van een stoornis in het autismespectrum, waardoor ze goed zijn in één specifiek ding, door dit uitblinkende talent zijn ze vals gelabeld door het gesticht vanwege machtsovername.

Nu spannen al deze mensen samen, breken uit hun cel en creëren een volledig geautomatiseerd computernetwerk waarmee ze strijden voor de levens van alle patiënten.

Het is uw missie om terug te vechten met airdrones en gegijzelde vrij te stellen.

Het is een spel gemaakt door RD Games en Aggression4Fun

 

 

Remco:

Dit is nu de negende instelling waar ik op dit moment verblijf, ik was 8 jaar toen ik vanwege mijn psychische problemen het huis uit moest.

Mijn eerste opvangplek was kindergroep ‘Antonius’ in Alkmaar, van daar uit naar “het logeerhuis” in Bergen, vervolgens ‘de Nes’ in Onderdijk waarna ik na ongeveer een jaar daarna overgeplaatst werd naar ‘de Zonnehuizen’ in Zeist….. Daarna wilde niemand me meer hebben en werd ik vervolgens opgenomen in ’Zijn Herberg’ in Friesland waar ik heel veel geleerd heb. Hier ging het ook niet goed ( mensen met een vraag vanuit het autismespectrum zijn gewoon anders). Na een jaar ging ik naar ‘De Hondsberg’ in Noord Brabant, hier heb ik twee jaar gewoond, echter zonder plezier. ‘Noorderhaven’ in Julianadorp is mijn laatste geinstituuttionaliseerde opvang. Ondertussen heb ik goed leren vechten, voor mijzelf opkomen want niet iedereen is te vertrouwen, behalve mijn familie dan (pap en mam, opa en oma en oom Andre) en enkele vrienden (Jeffrey, Robin en Carin).

In dit gevecht zijn ook vaak klappen gevallen door begeleiders die niet professioneel (terugslaan) wisten te handelen.

Doordat de instelling mij een gevaar voor mezelf en voor de samenleving vonden, is er bij de rechtbank een rechtelijke machtiging en OTS aangevraagd, dit leidde van veel verzet tot een hevig gevecht, voor mij maar ook voor de begeleiders.

Er zitten in Nederland nog een tig aantal personen waaronder ook kinderen die zich van geen kwaad bewust zijn, maar door een onveilig gevoel zich verzetten tegen een omgeving waar geen mens wil wonen / gevangen wil zitten.

In Nederland zullen ook zeker nog meer als 10 “Brandons” zitten die vechten tegen een corrupt systeem.

Hiervoor heb ik in samenwerking met Aggression4Fun ’s Heeren Loo een spel in elkaar gezet als demonstratie hiervoor zodat ook deze mensen een gewaardeerde plek in de samenleving mogen hebben.

Uiteindelijk is het me gelukt om uit de klauwen van de instelling te komen en woon nu in een boerderij van Driestroom ‘op Adelaarsvleugelen’, waar ik met veel hoop, geduld en worsteling mijn leven op de rit probeer te krijgen met hoop op een nieuw begin.

Ik ga nu beginnen mijn eigen droom na te volgen.

© 2014 Ictforfun