IctforfuN

 

ICTFORFUN, Professionele oplossingen, ook voor de minima.

 

Goedendag,

Mijn naam is Remco,

Ik bouw computers, repareer stukke computers, beveilig en schoon computers op en los computerproblemen op.

Deze werkzaamheden doe ik geheel hobbymatig waarbij klanttevredenheid op Nummer 1 staat. Enkel vraag ik een eerlijke onkostenvergoeding. Ook kan ik u voorzien van een eigen cloud of web server die u vanuit huis kunt gebruiken met uw smartphone, computer en tablet. Voor de cloud server zal ik u voorzien van de nieuwste versie van Linux of een besturingssysteem naar keuze. Ook zal ik u helpen met het onderhoud van de server en voorzien van de benodigde kennis om zelf de server in te stellen naar wens. Ik heb via het LOI, MBO 4 gestudeerd in de richting van ICT. Ik ben hiervoor geslaagd voor mijn examen CompTIA A+, Core 1 (220-1101) en Core 2 (220-1002) Ook ben ik in het bezit van een certificaat “Pro Veilig Werken” van het IVIO en een AM rijbewijs.

Hetgeen wat geweest is, laten we achter, met de blik op de toekomst gericht.

Ook heb ik een bakfiets omgebouwd die overdekt is en werkt op zonne-energie.

Behalve mijn elektrische 45 km auto gebruik ik soms weleens deze elektrische bakfiets als er spullen vervoerd moeten worden onder andere voor de computer reparaties. Dit bespaart het milieu Co2 en u geld!

 

Project Elektrische bakfiets op zonne-energie (Door Remco D)

​

Justice Is Coming.

 

Een stukje over mijzelf:

Ik ben Remco D, ik ben bezig met het inspireren van nieuwe, alternatieve ideen, bijvoorbeeld mijn elektrische fiets op zonne-energie

Deze heb ik zelf gebouwd en voorzien van een 250 watt elektromotor in het achterwiel met trapondersteuning, richtingaanwijzers, zonnepanelen die de accu opladen, een slimme laadregelaar en een 36 volt 12 AH Lifepo4 accu. Dit bespaart het milieu CO2 en u geld!

Ook vind ik het leuk om videogames te programmeren. Ik ben handig met Unity 3D.

Ik gebruik vooral VisualBasic, C# script, de command prompt en Javascript,

dit vind ik de vier makkelijkste programmeertalen om mee te werken. Ik heb ongeveer negen jaar ervaring hiermee en ik kan u zonodig helpen met command prompt scripts voor Windows, OS X en Linux. Ook ben ik anders denkend. Dit zorgt soms weleens voor een afwijzing, maar ik kan u verzekeren, het maakt me niet een ander mens!


Onze bezoektijden zijn van Maandag tot Vrijdag van 10.00 tot 14.45

 


Bekijk hier onze klanten reviews via TrustPilot

 

 

 

Remco D:

 

Designer Ictforfun Project

 

Email: info@ictforfun.nl

 

Trademark: Ictforfun

 


Copyright © 2014-2023 Ictforfun